1 sept

1 sept

vrijdag 17 januari 2020

Vrijdag 24 januari sportvoormiddag!

Deze brief kregen jullie kleuter ook mee in de boekentas. Brengen jullie hem maandag ingevuld terug mee?
Dankjewel


Beste ouders,
Op vrijdagvoormiddag 24 januari gaat onze jaarlijkse sportdag door in Jabbeke. Dit met alle kinderen van team 1 en 2 van beide vestigingen.
Is het mogelijk je kleuter gemakkelijke kledij aan te doen om te sporten; graag in het thema van piraten ! Graag ook schoenen die makkelijk aan/uit kunnen want er is een stuk bij dat ze op blote voeten moeten sporten.
Geef hun allemaal een flesje water/drinkfles mee waar hun naam op staat. Ook een stukje fruit dat al klaar is om op te eten (liefst al geschild of in stukjes gesneden).
De sportdag gaat door in het VTC in Jabbeke. Kunnen jullie je kleuter daar afzetten? Vanaf 8u is iemand van ons aanwezig, om 8.30u beginnen we met de sportdag. Kinderen die met de bus naar school komen, kunnen we met de bus doorvoeren, de kinderen van de opvang nemen we dan ook mee.
We zouden graag enkele chauffeurs aanspreken om alle kleuters van Jabbeke terug naar school te brengen ’s middags. Wie ons kan helpen? Graag onderstaand strookje ingevuld terug meegeven met je kleuter.
Alvast bedankt! De juffen
De (groot)ouders van ........................................................................kunnen ......................(aantal)kleuters ’s middags om 11.30u ophalen in Jabbeke en naar school brengen.
M’n kleuter eet die vrijdagmiddag 24 januari ’s middags :
page1image16911200
1 1 1
thuis
een warme maaltijd op school
boterhammen op school Schrappen wat niet past,aub

Geen opmerkingen:

Een reactie posten